Terug van weggeweest

Maart 2024,

Door alle drukte van het afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om maandelijks een bericht te schrijven. Uiteraard gaan we weer een poging doen om dit op te pakken. Inmiddels is onze nieuwe beleving Pray ook geopend en de reacties zijn erg leuk! Wij denken met Pray ook weer een goede volgende stap te hebben gemaakt in de ontwikkeling van Escape Room Katwijk.

 

 

Op de bovenstaande foto zien jullie de reclame van het nieuwe pand. Op deze bovenverdieping bevind ook de kamer Pray. De beneden verdieping gaan we later ook aankleden. Beneden zullen we ook zo snel mogelijk gaan starten met een 4e belevingskamer. Ook zijn er hier en daar nieuwe onderhandelingen gestart voor een nieuwe toekomst van het bedrijf. Bij het volgende bericht gaan we meer in op de kamer Pray en de toekomst van het bedrijf. Graag danken we jullie allen weer voor het lezen.

 

Johan Le Van & Ivana van Delft

 

Deel deze vacature

Meer Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Terug van weggeweest

Maart 2024, Door alle drukte van het afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om maandelijks een bericht te schrijven. Uiteraard gaan we weer een