OVER ONS

Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn Johan Le Van en Ivana van Delft, de oprichters van Escape Room Katwijk. Hoe zijn wij hier aan begonnen? Door te escapen. Begin 2018 speelde we onze eerste escape room en dit smaakte naar meer. Binnen een korte tijd speelde wij dankzij andere eigenaren de beste escape rooms van Nederland en België.

Hoe leuk we escape rooms spelen ook vonden, stiekem borrelde de vraag: ‘Kunnen wij dit ook?’. Na veel informatie ingewonnen te hebben, een kamer bedacht en een flinke rekensom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn op zoek gegaan naar een pand. Dit ging niet helemaal zo makkelijk als we dachten. Vergunningen bij de gemeente, verhuurders die nog nooit van een escape room gehoord hadden en de juiste ruimte waren nog niet zo makkelijk geregeld. Toch na een tijdje vonden we precies wat we zochten. 

Zo gezegd, zo gedaan staan er nu twee unieke belevingen. Beide zijn gelukkig goed ontvangen door ons publiek en staan in de top van Nederland. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Natuurlijk hebben we dit niet alleen voor elkaar gekregen. Escape Room Katwijk bestaat uit een fantastisch team aan familie, vrienden en escape hosts. 

Nu krijgen we vaak de vraag: “Zijn jullie nu klaar met bouwen?”. Gelukkig hebben we nog ideëen genoeg en kijken we nog steeds om ons heen naar een nieuwe locatie. Doordat wij een fantastisch team hebben gevonden, kunnen wij ons verder ontwikkelen naar nieuwe belevingen.

Benieuwd naar onze plannen en avonturen?

Houdt onze Instagram en Facebook in de gaten.