Een fantastisch eind en een spetterend begin!

Januari 2023,

Inmiddels is het jaar 2022 alweer voorbij gevlogen! Een jaar waarin we zo goed als helemaal open mochten zijn. We hebben het afgelopen jaar veel gezellige gasten mogen ontvangen. Deze bestonden uit terug kerende gasten maar ook uit veel nieuwe gasten. Ook hebben we in 2022 ”’Here I Am ” geopend. Het was voor ons even wennen met 2 kamers op één locatie, maar inmiddels zijn we er volledig aan gewend.

Boven alle verwachtingen heeft ”Bella Ciao” de meeste bezoekers gehad, we hadden eigenlijk gedacht dat ”Here I Am” het beter zou doen. De cijfers liggen niet heel ver uit elkaar, maar zelf zijn wij  hier blij mee. Dit zegt iets over verschillende factoren. Ook weten we dat de houdbaarheid van ”Bella Ciao” er nog lang niet af is. 

Afgelopen jaar hebben we ook onderhoud kunnen doen in Bella Ciao en we hebben de gameflow, setting en geluid deels aangepast in ”Here I Am”. Zodra de nieuwe room klaar is, zullen we Bella Ciao ook weer een grondige upgrade gaan geven. Dit is erg belangrijk voor ons en de gasten die hem nog graag willen spelen.

Ons team(fundering van bedrijf) van mensen(gamehosts) hebben we ook uitgebreid. Deze mensen doen keihard hun best om jullie te ontvangen en een warm welkom te heten. Ze zorgen dat jullie een leuke tijd hebben in de rooms! Het zijn allemaal enthousiastelingen en gek op escape rooms!

 

 

Zoals jullie op de bovenstaande foto zien, zijn wij in januari (weer) naar Kamer237 geweest in Volkel. Hier speelde wij met ons hele team alle drie de kamers. Kamer237, De Concierge en Lost and Found. Iedereen heeft weer super genoten van de kamers! Elk jaar doen we meerdere uitjes/tripjes met het team dit vinden wij uiteraard heel gezellig, maar ook heel belangrijk. Zo kunnen wij onze gasten nog veel meer leuke kamers aanbevelen en leren we weer wat bij van andere bedrijven.

Ook doen we maandelijks een escape room met elkaar. Zo zal ons toen nog hechter worden en krijgt elke gamehost nog meer affiniteit met de escape room branche. Het volgende tripje zal richting antwerpen zijn waar we dan The Hunting Season & The Toy Factory zullen spelen. Sommige zijn er al geweest, maar het zijn 2 prachtige rooms.

Nog een kleine update willen we geven over onze nieuwe room. De fanatieke lezer zal de naam als eerste weten. De naam van onze 3e room zal worden: ”Pray”. 

Het houten skelet is voor 90% gezet, afgelopen tijd zijn we ook al bezig geweest met de bekabeling. Bij het bekabelen horen onder andere noodverlichting, noodknoppen, kleefmagneten, audio ,deuren en spellen bij. Dit is in onze ogen ook de minst leuke klus tijdens het ontwikkelen van een escape room. Je doet best veel en er ontstaat niet heel veel, maar heel belangrijk voor later.

We gaan weer gauw verder met het bouwen van de nieuwe room ”Pray”! Hoe meer tijd we hierin kunnen steken hoe eerder hij klaar is voor jullie! We danken jullie weer voor het lezen.

 

 

Johan Le Van & Ivana van Delft

 

Deel deze vacature

Meer Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Terug van weggeweest

Maart 2024, Door alle drukte van het afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om maandelijks een bericht te schrijven. Uiteraard gaan we weer een