Een nieuw pand en nieuwe belevingen

December 2022,

We nemen jullie deze maand mee naar een nieuw project. Wij gaan namelijk weer uitbreiden! De stoute schoenen aan en weer volle bak naar een nieuwe beleving toe werken. Het pand wat grenst aan ons huidige pand hebben wij kunnen bemachtigen. Dit geeft ons erg veel nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Voor zowel de escape room liefhebbers als de bedrijfsuitjes en grote groepen, waarbij we weer grotere bezoekersaantallen kunnen ontvangen. 

Het adres van het nieuwe pand is gelegen op de Sandtlaan 40 in Katwijk. Zoals op de afbeeldingen te zien zijn er veel ramen, deze ramen zullen wij aan de buitenkant gaan aankleden. Ook komen er mooie spots op de ramen, zodat we aan de weg goed te zien zijn. De bovenverdieping is een oppervlakte van 160 m2 en de onderverdieping is dat 180m2. Er zal ook een nieuwe ingang zijn voor de nieuwe kamers. Je leest het inderdaad goed, kamers! Zodra de nieuwe kamer af is zullen we gelijk doorgaan met een 4e kamer of zullen er familie kamers bijkomen. 

Wat de titel en inhoud gaat worden houden we nog even geheim, maar het wordt spannender dan Bella Ciao en Here I Am. Ook zullen we gebruik gaan maken van een acteur, wat natuurlijk weer een extra dimensie gaat geven in de room.

Inmiddels zijn alle huidige wanden eruit gesloopt en afgevoerd. We zijn nu bezig met een heel nieuw houten skelet, zodat we zelf alle muren en ruimtes kunnen indelen. Je vraagt je misschien af hoeveel houten balken gaan er nu in zo’n escape room? Dat scheelt uiteraard per kamer, maar voor deze room zal er ongeveer 2000 meter aan houten balken inkomen. Dan moeten de muren nog gemaakt worden. Op het moment van schrijven zijn er inmiddels ook al 3900 grote schroeven gebruikt. Dit aantal zal nog veel verder oplopen. 

Al met al hebben wij super veel plezier in het ontwikkelen van een nieuwe room! Wanner de nieuwe room af is kunnen wij nog niet zeggen, dat zal afhangen van de meevallers en tegenvallers tijdens het proces.

Voor nu willen wij jullie weer hartelijk bedanken voor het lezen, tot de volgende!

Johan Le Van & Ivana van Delft

Deel deze vacature

Meer Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Een nieuw pand en nieuwe belevingen

December 2022, We nemen jullie deze maand mee naar een nieuw project. Wij gaan namelijk weer uitbreiden! De stoute schoenen aan en weer volle bak