Awards, toekomst en Athene

November 2022,

We willen het deze keer graag met jullie hebben over de awards van 2022, de toekomst van ons bedrijf en de geweldige escape trip naar Athene.

Als eerste de awards. We zijn ontzettend dankbaar om ook dit jaar weer als publieksfavoriet gekozen te zijn op https://escapetalk.nl/. Graag willen we alle gasten die een positieve review hebben achtergelaten bedanken. Ook op internationaal gebied zijn we genomineerd. Dit jaar zijn zowel Bella ciao als Here I am genomineerd voor een https://terpeca.com/2022/ award. Inmiddels weten we ook dat beide kamers finalist zijn geworden. Tevens zijn er meerdere Nederlandse top kamers finalist geworden. Hier zijn we super trots op. 17 december zijn de Terpeca awards live te volgen op het YouTube kanaal van Terpeca.

Ook stond er ook nog een tripje op de planning. Samen met de eigenaren van https://www.beyondthegame.be/, https://www.darkpark.com/ & https://downthehatch.nl/en/ vlogen we van Eindhoven airport richting Athene Griekenland voor een escape trip. We waren erg benieuwd naar de kamers in Athene vooral omdat er wat kamers zijn die in de top staan van de Terpeca lijst. We speelden 18 horrorkamers en wat vooral opviel waren de acteurs. Deze zijn namelijk sterk aanwezig. In de kamers zijn veel jumpscares. Staan ze niet voor je om je in je gezicht te laten schrikken, staan ze wel achter je. Dit is leuk maar een hoop kamers zijn hetzelfde. Een paar kamers schoten er zeker wel bovenuit. Onze favoriet was: Chape land Catacombs from lockhill. Deze kamer is heel anders dan de rest en waanzinnig mooi. Deze kamer had veel meer dan alleen acteurs. Het theatrale gevoel dat je kreeg, de reis en het oppervlakte maakte dit een kamer van absolute wereldklasse. Wat ons betreft zijn er echt een paar mooie kamers maar houdt het bij een select aantal aanbieders die goed beoordeeld worden. Wat anders is in Athene ten opzichte van Nederland is dat in Nederland het niveau van de afwerking, vormgeving, puzzels en de veiligheid in de kamers een stuk hoger ligt. Wel zijn ze in Athene goed in het theatrale gedeelte van een kamer. Al met al hebben we genoten en veel inspiratie opgedaan op deze trip.

Verder willen we jullie graag mededelen dat wij weer een nieuwe experience gaan bouwen! We starten met bouwen op 1 december. Sandtlaan 40, het pand naast ons komt vrij en hier wordt onzer nieuwe experience gebouwd. Uiteraard gaan we proberen om ook hier weer iets moois neer te zetten.  Deze nieuwe room zal iets heel anders worden dan Bella ciao of Here I am. Ook is er in dit pand nog meer ruimte dus een vierde experience komt er ook. Eén ding is zeker… het word nog een stuk spannender! Meer kunnen we voorlopig niet loslaten maar houdt ons in de gaten.

 

Wij willen jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende!

Johan Le Van & Ivana van Delft

 

Deel deze vacature

Meer Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Een nieuw pand en nieuwe belevingen

December 2022, We nemen jullie deze maand mee naar een nieuw project. Wij gaan namelijk weer uitbreiden! De stoute schoenen aan en weer volle bak